1.jpg

2024 m. vestuvių tendencijos

Nesvarbu, ar tik ieškote įkvėpimo, o gal ketinate įtraukti naujausias vestuvių tendencijas į savo 2024 m. vestuves, pasižvalgyk ir galbūt atrasi, tai kas tave įkvėps.
VESTUVIŲ TENDENCIJOS veikia kaip KOMPOSAS, nukreipiantis teisinga kryptimi ir padedantis susiaurinti pasirinkimą. Ir visai nesvarbu, ar esi „boho” stiliaus gerbėja, ar prijauti moderniai elegancijai, įtraukus vestuvių tendencijas galite parodyti savo asmenybę ir stilių.
Jūsų vestuvės turėtų atspindėti tai, kas esate kaip pora, o naujausių tendencijų stebėjimas gali padėti jums tai pasiekti.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
Spalvų tendencijos nuolat kinta, tačiau 2024 m. turėtume išvysti kur kas daugiau drąsių spalvų. Ilgą laiką nuotakos rinkosi saugius dekoro variantus ir jau tarp dekoratorių sklandė juokelis – 50 baltos spalvos atspalvių žalios spalvos fone. Tai jau pernai galėjome pastebėti, jog vestuves pradėjome tapyti ryškesnėmis spalvomis.
Drąsus ir ryškus vestuvių dekoras toliau skinasi kelią tarp TOP 2024 m. tendencijų. Tad jei esate drąsi, laisva ir kūrybinga, apsvarstyk galimybę į savo vestuvių paletę įtraukti ryškių spalvų. Saulėtos geltonos, ryškių persikų atspalvių ir net klasikinės raudonos ir rožinės spalvų deriniai šiemet bus ant bangos.
Vaisiai puokštėse – dar viena įdomi dekoro tendencija. Ryškių spalvų gėlių puokštės bus derinamos su įvairiais vaisiais, taip suteikiant dekorui naujų faktūrų ir kitokių formų. Tai ir persikai, citrinos, vynuogės, figos.
2024 metais dominuos ir kaspinai, nėriniai bei taškeliai (perlai). Tiek vestuvinėje aprangoje šios detalės gali atsispindėti, tiek ir atsikartoti vestuvių erdvėse dekoruojant stalus ir aplinką (staltiesės, servetėlės, šviestuvai ir pan.) ar surišant vestuvinę puokštę ar tortą įdomesniu nėriniuotu kaspinu.
Vietos ir dekoracijų pasirinkimas nulemia jūsų vestuvių toną ir sukuria norimą atmosferą. Pastaraisiais metais poros renkasi unikalias ir netradicines vietas, tokias kaip kluonai, vynuogynai, pramoninės erdvės, javų laukas, miškas. Šios netradicinės erdvės siūlo tuščią drobę kūrybiškumui ir leidžia paversti erdvę jūsų asmeninio stiliaus atspindžiu.
Maistas ir gėrimai yra neatsiejama bet kurios vestuvių šventės dalis. O poros dabar siekia suteikti savo svečiams nepakartojamų ir įsimintinų kulinarinių potyrių. Populiarėjanti tendencija maisto dalijimasis kaip alternatyva tradicinėms vakarienėms. Dalijimasis meniu yra ne toks oficialus ir leidžia svečiams paragauti įvairaus maisto bendraujant vienas su kitu.
Saldus stalas. Vis dažniau poros atsisako torto pjaustymo. Vietoj to atsiranda kava ir ledai, šokoladinis fontanas, daug mažų lengvai valgomų desertų.
Interaktyvūs ir techniniai elementai taip pat skinasi kelią tarp tendencijų. Tai ir garsinės svečių knygos, videobūdelės, dėžutės su QR kodu, kad svečiai galėtų dalytis nuotraukomis, kurias jie padarė per dieną.
Vestuvių tendencijų įtraukimas į 2024 m. vestuves suteikia daug privalumų. Šios tendencijos ne tik suteikia jūsų vestuvėms šviežią ir šiuolaikišką posūkį, bet ir padeda sukurti nepamirštamą patirtį jums ir jūsų svečiams. Atsižvelgdami į šias tendencijas, galite užtikrinti, kad jūsų vestuvės išsiskirs iš kitų ir paliks ilgalaikį įspūdį.

rasa